Lesbopiirit on pienet. Tuntuu, että kaikki on olleet kaikkien kanssa.

Lesboilla on aivan kertakaikkisen ihmeellisiä toimintatapoja parisuhteessa. Monella on avoin suhde (?? se EI VOI toimia!!) ja kumppanilta sallitaan jotenkin ihan ihmeellisiä asioita. Ei vaan heterosuhteessa olisi ok käydä nuolemassa kaiken maailman vastaantulijoita... Naiset on ihan holtittomia. Varsinkin jos niillä on suhteen toiselta osapuolelta lupa tehdä, mitä haluavat. Ehkä se on lesbosuhteissa se, että tiedostetaan, että kumppanin suuttumuksesta ei seuraa ikinä mitään kissatappelua pahempaa, joten antaa vaan mennä. Miehen kanssa saattaisi olla silmä aika äkäseen mustana ja huoran maine kainalossa.

Yhden yön jutut ihan sinkuille on jotenkin helpompia naisen kanssa kuin miehen. Tähänkin varmaan liittyy se, että toinen nainen ei arvostele, hommasta ei saa minkäänlaista mainetta ja saa tehdä mitä huvittaa. Välille ei jää mitään outoa ilmapiiriä eikä tule oikeastaan mitään tarvetta peitellä tapahtumaa. Voi vaan antaa mennä ja nauttia elämästä.

Lesboparien erot on usein hyvin verisiä. Usein naiset yhdessä ollessaan on vielä sopineet jotain "erotaan sitten kavereina vaikka mitä tapahtuisi" ja sitten eron hetkellä tuleekin niin pahat riidat, ettei mitään rajaa. Kumpikin käyttäytyy omalla käsittämättömällä naismaisella tavallaan ja tuloksena on lentäviä tavaroita, mykkäkouluja ja ystävien ryöstämistä.